22 Ekim 2013 Salı
Zeytinli Bruschetta
Malzemeler;
4 adet akdeniz ekmeği
8 adet biberli zeytin
Taze fesleğen
2 su bardağı rendelenmiş domates
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı kekik
tuz,karabiber
3 yemek kaşığı zeytinyağ
Yapılışı;
domates,salça,kekik,tuz,karabiber
zeytinyağ iyice karıştırılır.
Ekmeler ikiye bölünüp harç ekmeklerin üstüne sürülüp zeytin ve taze fesleğenle süslenip fırına verilir.
180 derece ısıtılmış fırında 10 dakika
pişirilir.
Afiyet olsun
Yazın taze domatesle kışın hazırladığımız kışlıklarla yaparsak lezzeti değişmiyor.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder