istanbul escortistanbul escort ankara escortankara escort beylikdüzü escortbeylikdüzü escort bahçeşehir escortbahçeşehir escort beylikdüzü escortbeylikdüzü escort istanbul escortistanbul escort Yemek Durmaz: Zeytinli Bruschetta

22 Ekim 2013 Salı

Zeytinli Bruschetta


Malzemeler;
4 adet akdeniz ekmeği
8 adet biberli zeytin
Taze fesleğen
2 su bardağı rendelenmiş domates
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı kekik
tuz,karabiber
3 yemek kaşığı zeytinyağ

Yapılışı;
domates,salça,kekik,tuz,karabiber
zeytinyağ iyice karıştırılır.
Ekmeler ikiye bölünüp harç ekmeklerin üstüne sürülüp zeytin ve taze fesleğenle süslenip fırına verilir.
180 derece ısıtılmış fırında 10 dakika
pişirilir.
Afiyet olsun

Yazın taze domatesle kışın hazırladığımız kışlıklarla yaparsak lezzeti değişmiyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder