istanbul escortistanbul escort ankara escortankara escort beylikdüzü escortbeylikdüzü escort bahçeşehir escortbahçeşehir escort beylikdüzü escortbeylikdüzü escort istanbul escortistanbul escort Yemek Durmaz: Kayısı Reçeli

27 Temmuz 2013 Cumartesi

Kayısı Reçeli


Bugünkü tarifimiz de kayısı reçeli..



Malzemeler:
1.5 kg Kayısı
1.5 kg Şeker
2.5 Su bardağı su
1 Limon
Kayısının Çekirdekleri

Yapılışı:

Kayısıları ortadan ikiye bölüp ayırın.Tencereye şekeri ve suyu koyup şerbet gibi kaynatın.
Kayısıları ekleyin kıvam alana kadar pişirin,limon suyunu ve kayısı çekirdeklerini ekleyin.
Sıcakken kavonozlara doldurup,kapaklarını sıkıca kapatıp ters çevirin.
Soğuduktan sonra afiyetle kahvaltı sofralarınızda kızarmış ekmeklerinizle yiyin.

Afiyet Olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder