istanbul escortistanbul escort ankara escortankara escort beylikdüzü escortbeylikdüzü escort bahçeşehir escortbahçeşehir escort beylikdüzü escortbeylikdüzü escort istanbul escortistanbul escort Yemek Durmaz: İç Baklalı Portakallı Enginar

31 Ocak 2013 Perşembe

İç Baklalı Portakallı Enginar





5 tane Enginar çanağı
3 su bardağı iç Bakla
2 tane orta boy Soğan
1 Portakalın suyu
1/2 Limonun suyu
1 çay bardağı sızma zeytinyağ
1 tatlı kaşığı tuz
2 su bardağı su


soğanları ceyrek ay şeklinde doğrayıp tencerenin altına dizelim üstüne kabukları ayıklanmış baklalar son olarak enginar çanakların alt tarafı üstüne gelecek şekilde üstüne dizelim.
limon suyu, portakal suyu ,tuz ,sızma zeytinyağ, su  hepsi karıştırılıp üstüne dökülür.
Dipnot: ben düdüklü tencerede pişiriyorum.
Enginar ve Bakla yazdan taze olarak mevsiminde dondurduğum sebzelerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder